Targa

Izvanredne performanse po neverovatno povoljnoj ceni.

Targa modeli se kompjuterski programiraju kako bi se precizno uskladili sa potrebama osobe sa oštećenim sluhom. Targa modeli takođe poseduju i memorijsko dugme za promenu programa. Targa slušni aparati su jako popularni među osobama koje prelaze sa starijih, konvencionalnih analognih aparata na kvalitetnije digitalne.

Ispod su navedene karakteristike ove familije slušnih aparata. Neke karakteristike mogu varirati od modela do modela; za detaljnije informacije možete da nas posetite na nekoj od naših lokacija ili da nam se javite telefonom ili elektronskim putem.

Karakteristike

Redukcija buke (Noise Reduction)

Sistem za automatsku redukciju buke analizira dolazne signale u realnom vremenu i izoluje ometajuće pozadinske zvuke od važnih govornih signala. Govor se pojačava, dok se pozadinska buka smekšava, kako biste mogli da uživate u slušanju sa manje uloženog napora.

Direkcioni mikrofon (DIrectional Microphone)

Ova sofisticirana tehnologija Vam omogućava da čujete govor mnogo jasnije u situacijama gde veći broj osoba govori istovremeno. Direkcioni mikrofoni dokazano poboljšavaju jasnoću i u najizazovnijim zuvčnim okruženjima.

Uklanjanje povratne sprege (Feedback Cancellation)

Precizno, temeljno i brže nego ranije, oslobađa vas neprijatne i neugodne povratne sprege (pištanja) pre nego što ga Vi ili bilo ko drugi čujete.