Onyx+

Moćne, dugotrajne performanse u ultra-malom kućištu

Predstavljamo vam Onyx+, Rextonov najtrajniji visokoperformantni slušni aparat. Onyx+ poseduje širok opseg, mogućnosti povezivanja i pouzdan skup funkcionalnosti zapakovanih u malecki, kozmetički ugodan slušni aparat. Ako tražite visoko tehnološko a ugodno rešenje koje će Vas održati u vezi sa Vašim elektronskim uređajima, ne tražite dalje.

Kompaktno kućište i tehnologija koja je spremna da nadoknadi rupe u govoru sa izuzetnom jasnošću – Onyx+ obavlja sav posao tako da Vi možete da slušate sa samopouzdanjem. Pošto je konektivnost ključna u današnje doba modernih tehnologija, možete da ostanete povezani kroz Bluetooth aplikacije.

Ispod su navedene karakteristike ove familije slušnih aparata. Neke karakteristike mogu varirati od modela do modela; za detaljnije informacije možete da nas posetite na nekoj od naših lokacija ili da nam se javite telefonom ili elektronskim putem.

Karakteristike

Automatski multikanalni adaptivni direkcioni mikrofon (Automatic Multi-Channel Adaptive Directional Microphone)

Ova sofisticirana tehnologija Vam omogućava da čujete govor mnogo jasnije u situacijama gde veći broj osoba govori istovremeno. Direkcioni mikrofoni dokazano poboljšavaju jasnoću i u najizazovnijim zuvčnim okruženjima.

Redukcija buke (Noise Reduction)

Sistem za automatsku redukciju buke analizira dolazne signale u realnom vremenu i izoluje ometajuće pozadinske zvuke od važnih govornih signala. Govor se pojačava, dok se pozadinska buka smekšava, kako biste mogli da uživate u slušanju sa manje uloženog napora.

Radijantan zvuk (Sound Radiance)

Da li volite da slušate brilijantne zvuke muzike? Sound Radiance poboljšava percepciju visokih tonova kako bi obezbedila puniji i bogatiji zvuk, istovremeno poboljšavajući kvalitet zvuka korišćenjem Rekstonovij Mini Blu ili Blu RCU-ova.

Glatak zvuk (SoundSmoothing)

SoundSmoothing brzo smekšava povremene, iznendande jake zvuke kao što je gužvanje papira, sudaranje sudova i lomljenje stakla kako bi Vam obezbedio ugodnije iskustvo slušanja.

Automatski menadžer okruženja (Automatic Environment Manager)

Automatsko upravljanje od strane inteligentnog sistema koji neprekidno analizida zvučno okruženje i aktivira odgovarajuće mehanizme. Današnji slušni aparati zahtevaju mnogo manje ručnog prilagođavanja i ova familija proizvoda nije nikakav izuzetak.

Automatski fokus 360° (Automatic Focus 360°)

Nadmašuje mogućnosti tradicionalnih direkcionih (usmerenih) mikrofona kako bi pojačao dominantan signal govora čak i ako dolazi sa strane ili od iza osobe sa slušnim aparatom. Jasnije ćete čuti nekoga ko govori dok sedi na zadnjem sedištu automobila ili korača pored vas. Novi režim rada u kolima omogućava automatsko prebacivanje u fokus 360 način rada radi obezbeđivanja najveće pogodnosti.

Blu Link

Napredna tehnologija uređaja sa Bluetooth bežičnom kontektivnošću će transformisati način na koji čujete zvuke života. Opcioni Mini Blu i Blu RCU mogu da kontrolišu funkcije slušnog aparata, kao i da se povezuju sa mnogim popularnim audio uređajima kao što su televizori, mobilni telefoni, MP3 plejeri i drugo!

Bežični asistent (Wireless Assistant)

Bežični asistent optimizuje kvalitet zvuka Vašeg slušnog aparata kao i njegovu lakoću korišćenja. Automatski sinhronizovana digitalna obrada zvuka uklanja moguće razlike u kritičnim karakteristikama između različitih slušnih aparata. Obezbeđen je i pogodan, opcioni daljinski upravljač sa velikim i jasnim dugmićima.

Ponovno punjenje (Rechargability)

Slušni aparati iz ove familije su kompatibilni sa standardnim ili ponovno punjivim baterijama. Uz opcioni punjač, nema više potrebe da se brinete o tome kada će vam se baterije potrošiti. Slično punjenju mobilnog telefona, slušni aparati su spremni da rade čitav dan posle šestočasovnog punjenja preko noći. Punjač uključuje funkciju sušenja koja uklanja štetnu vlagu sa aparata tokom noći, dugoročno poboljšavajući njegovu pouzdanost i performanse.

Telecoil

Ugrađen telecoil mehanizam omogućava maksimalne performanse i lakuću korišćenja slušnog aparata sa kompatibilnim telefonima i zvučnim sistemima.

Autophone

Autophone automatski identifikuje telefon i prebacuje uređaj na Telecoil režim rada.