Joy 2c

Izdržljiv. Rafiniran. Pouzdan. Slušni aparati za svakoga.

Joy 2c je najnoviji član Rexstonovog TwinCore portofolia proizvoda. Počevši od izdržljivog SecureTec kućišta do pouzdanih, vrhunskih tehničkih karakteristika – rafinirani zvuk Joy 2c slušnih aparata donosi najbolju pogodnost i prirodan zvuk u svakoj zvučnoj situaciji na koju naiđete. Smeh i glasovi porodice i prijatelja će Vam biti bliži nego ikada zahvaljujući celom nizu opcija koje Vam stoje na raspolaganju.

Ispod su navedene karakteristike ove familije slušnih aparata. Neke karakteristike mogu varirati od modela do modela; za detaljnije informacije možete da nas posetite na nekoj od naših lokacija ili da nam se javite telefonom ili elektronskim putem.

Karakteristike

Fino usmeravanje (Soft Level Focus)

Neprekidno prilagođava nivo usmerenja kako bi buka koja dolazi iz mikrofona bila niža od buke iz okruženja. Ovo obezbeđuje dokazane prednosti usmerenja čak i u manje bučnim okruženjima.

2c kompresija (2c Compression)

Imitira funkcionisanje normalnog, zdravog uha kako bi dostavio izvanredan kvalitet zvuka i bolju percepciju tihih i glasnih zvukova.

Višekanalni MPO (Multi-Channel MPO)

Određuje kada dolazni zvuk dostiže nivo koji bi bio neugodan ako se pojača, i ograničava koliko glasno će ti zvuci biti pojačani.

Pametni automatski menadžer okruženja (Smart Automatic Environment Manager)

Automatski razaznaje trenutnu zvučnu situaciju i uključuje ili isključuje ugrađene mehanizme kako bi pomogao u savladavanju izazova pred Vama. Automatski menadžer okruženja identifikuje šest okruženja sa visokom efikasnošću, prepuštajući većinu posla slušnom aparatu, dok Vi uživate u lakom slušanju.

2c sprečavanje povratne sprege (2c Feedback Preventer)

Precizno, temeljno i brže nego ranije, oslobađa vas neprijatne i neugodne povratne sprege (pištanja) pre nego što ga Vi ili bilo ko drugi čujete.

2c automatska redukcija buke (2c Automatic Noise Reduction)

Sistem za automatsku redukciju buke analizira dolazne signale u realnom vremenu i izoluje ometajuće pozadinske zvuke od važnih govornih signala. Govor se pojačava, dok se pozadinska buka smekšava, kako biste mogli da uživate u slušanju sa manje uloženog napora.

Bežični asistent (Wireless Assistant)

Bežični asistent optimizuje kvalitet zvuka Vašeg slušnog aparata kao i njegovu lakoću korišćenja. Automatski sinhronizovana digitalna obrada zvuka uklanja moguće razlike u kritičnim karakteristikama između različitih slušnih aparata. Obezbeđen je i pogodan, opcioni daljinski upravljač sa velikim i jasnim dugmićima.

Telecoil

Ugrađen telecoil mehanizam omogućava maksimalne performanse i lakuću korišćenja slušnog aparata sa kompatibilnim telefonima i zvučnim sistemima.

Kompatibilan sa daljinskim uređajima (Remote Control Compatible)

Jednostavno i diskretno kontrolišite vaše slušne aparate dodirom dugmeta pomoću daljinskih upravljača koji su Vam na raspolaganju – pametnog džepnog daljinskog upravljača i LED daljinskog upravljača.

SecureTec Nano premaz (SecureTec Nano Coating)

Za najbolju pouzdanost i zaštitu, okvir i elektronika Charismo 2c familije slušnih aparata su u potpunosti premazani rado zaštite od vlage i prljavštine. Ovo rezultuje aparatom koji je u potpunosti premazan kako bi se obezbedila ultimativna zaštita od vlage, znoja i korozije.