Finesse 2c

Zvuci visoke definicije bez ikakvog napora, obezbeđeni pomoću moćne TwinCore tehnologije i luksuznih, sofisticiranih karakteristika

Primer prave sofisticiranosti, Finesse pruža najbolje od današnjih slušnih tehnologija – počevši od luksuznog HD govora do vrhunske Blu Link konektivnosti. Finesses je podržana od strane moćne TwinCore tehnologije i dizajnirana za osobe koje žele sve – bogat, luksuzan zvuk, sofisticirane mogućnosti i kompaktno, moderno kućište.

Ispod su navedene karakteristike ove familije slušnih aparata. Neke karakteristike mogu varirati od modela do modela; za detaljnije informacije možete da nas posetite na nekoj od naših lokacija ili da nam se javite telefonom ili elektronskim putem.

Karakteristike

HD usmeravanje (HD Directionality)

HD usmeravanje kombinuje najbolje mehanizme uklanjanja buke i usmerenog (direkcionog) snimanja zvuka kako bi obezbedilo izvanredan nivo razumljivosti u najizazovnijim zvučnim okruženjima – sa manje napora i zamora pri slušanju.

HD mikrofon (HD Microphone)

Obradom zvuka korišćenjem do 36 kanala, HD mikrofon omogućava detaljno prilagođavanje performansi što vodi boljem eliminisanju neželjene buke.

HD opseg (HD Bandwith)

Najrealističnije HiFi iskustvo slušanja. Rexton proizvodi sa HD opsegom obrađuju signale u opsegu 10kHz, pružajući prirodan zvuk i razumljivost govora.

Automatski fokus 360° (Automatic Focus 360°)

Nadmašuje mogućnosti tradicionalnih direkcionih (usmerenih) mikrofona kako bi pojačao dominantan signal govora čak i ako dolazi sa strane ili od iza osobe sa slušnim aparatom. Jasnije ćete čuti nekoga ko govori dok sedi na zadnjem sedištu automobila ili korača pored vas. Novi režim rada u kolima omogućava automatsko prebacivanje u fokus 360 način rada radi obezbeđivanja najveće pogodnosti.

Fino usmeravanje (Soft Level Focus)

Neprekidno prilagođava nivo usmerenja kako bi buka koja dolazi iz mikrofona bila niža od buke iz okruženja. Ovo obezbeđuje dokazane prednosti usmerenja čak i u manje bučnim okruženjima.

Pametni automatski menadžer okruženja (Smart Automatic Environment Manager)

Automatski razaznaje trenutnu zvučnu situaciju i uključuje ili isključuje ugrađene mehanizme kako bi pomogao u savladavanju izazova pred Vama. Automatski menadžer okruženja identifikuje šest okruženja sa visokom efikasnošću, prepuštajući većinu posla slušnom aparatu, dok Vi uživate u lakom slušanju.

2c sprečavanje povratne sprege (2c Feedback Preventer)

Precizno, temeljno i brže nego ranije, oslobađa vas neprijatne i neugodne povratne sprege (pištanja) pre nego što ga Vi ili bilo ko drugi čujete.

2c automatska redukcija buke (2c Automatic Noise Reduction)

Sistem za automatsku redukciju buke analizira dolazne signale u realnom vremenu i izoluje ometajuće pozadinske zvuke od važnih govornih signala. Govor se pojačava, dok se pozadinska buka smekšava, kako biste mogli da uživate u slušanju sa manje uloženog napora.

SecureTec Nano premaz (SecureTec Nano Coating)

Za najbolju pouzdanost i zaštitu, okvir i elektronika Charismo 2c familije slušnih aparata su u potpunosti premazani rado zaštite od vlage i prljavštine. Ovo rezultuje aparatom koji je u potpunosti premazan kako bi se obezbedila ultimativna zaštita od vlage, znoja i korozije.

C-Grid sistem za zaštitu od voska (C-Grid Wax Protection System)

Prijemnici slušnih aparata mogu da budu oštećeni od strane ušnog voska koji može da se nakupi i stvrdne, blokirajući zvuk i oštećavajući unutrašnje komponente aparata. Rekstonova C-Grid zaštita od voska je lak za korišćenje i cenovno pogodan način zaštite Vašeg slušnog aparata.

Bežični asistent (Wireless Assistant)

Bežični asistent optimizuje kvalitet zvuka Vašeg slušnog aparata kao i njegovu lakoću korišćenja. Automatski sinhronizovana digitalna obrada zvuka uklanja moguće razlike u kritičnim karakteristikama između različitih slušnih aparata. Obezbeđen je i pogodan, opcioni daljinski upravljač sa velikim i jasnim dugmićima.

Telecoil

Ugrađen telecoil mehanizam omogućava maksimalne performanse i lakuću korišćenja slušnog aparata sa kompatibilnim telefonima i zvučnim sistemima.

Autophone

Autophone automatski identifikuje telefon i prebacuje uređaj na Telecoil režim rada.

Zeleno i jednostavno punjenje (Green & Easy Charger)

Nema više potrebe da se brinete o tome kada će vam se baterije potrošiti. Slično punjenju mobilnog telefona, slušni aparati su spremni da rade čitav dan posle šestočasovnog punjenja preko noći. Za još lakše korišćenje, uređaji koji se nose iza uha su kompatibilni sa standardnim baterijama. Punjač uključuje funkciju sušenja koja uklanja štetnu vlagu sa aparata tokom noći, dugoročno poboljšavajući njegovu pouzdanost i performanse.

Blu Link

Napredna tehnologija uređaja sa Bluetooth bežičnom kontektivnošću će transformisati način na koji čujete zvuke života. Opcioni Mini Blu i Blu RCU mogu da kontrolišu funkcije slušnog aparata, kao i da se povezuju sa mnogim popularnim audio uređajima kao što su televizori, mobilni telefoni, MP3 plejeri i drugo!