Arena

Pouzdano rešenje za one kojima nisu potrebne dodatne opcije – pristupačno i pouzdano.

Boljih sluh Vam je nadohvat ruku. Tradicionalni slušni aparati su zamenjeni digitalnim Arena slušnim aparatima. Ovi digitalni slušni aparati obezbeđuju karateristike i fleksibilnost koja se ne može naći kod konvencionalnih analognih slušnih aparata. Arena je dostupna u vidu različitih pristupačnih modela kako bi zadovoljila razne vidove gubitka sluha.

Ispod su navedene karakteristike ove familije slušnih aparata. Neke karakteristike mogu varirati od modela do modela; za detaljnije informacije možete da nas posetite na nekoj od naših lokacija ili da nam se javite telefonom ili elektronskim putem.

Karakteristike

Poništavanje povratne sprege (Feedback Cancellation)

Sistem za poništavanje povratne sprege Vam omogućava da uživate u ugodnijem iskustvu zahvaljujući smanjenom javljanju efekta „pištanja“. Ugrađena poboljšanja automatski smanjuju povratnu spregu kako bi se izbegli neugodni zvuci.

Signal za promenu programa (Program Change Signal)

Ova osobina služi za automatsko prilagođavanje inteziteta zvuka za promenu programa u skladu sa zvučnim okruženjem. U bučnim okruženjima, „bip“ će biti glasniji i lakši za prepoznavanje. U tihim okruženjima, „bip“ će biti tiši.