Accord 2c

Presek superiorne ugodnosti pri slušanju i lakog korišćenja.

Savršen za osobe koje su zauzete uživajući u životu punim plućima sa porodicom i prijateljima i koje ne žele da gube previše vremena na podešavanje svog aparata. Accord 2c pruža najbolje od TwinCore tehnologije sa HD zvukom i konektivnošću, sve zapakovano u ultra-komforno rešenje. Najbolji slušni aparati su oni na koje ćete zaboraviti kada počnete da ih koristite a to je upravo ono na šta ćete se navići sa pouzdanošću i prirodnim zvukom Accord 2c familije slušnih aparata.

Ispod su navedene karakteristike ove familije slušnih aparata. Neke karakteristike mogu varirati od modela do modela; za detaljnije informacije možete da nas posetite na nekoj od naših lokacija ili da nam se javite telefonom ili elektronskim putem.

Karakteristike

HD mikrofon (HD Microphone)

Obradom zvuka korišćenjem do 36 kanala, HD mikrofon omogućava detaljno prilagođavanje performansi što vodi boljem eliminisanju neželjene buke.

Automatski fokus 360° (Automatic Focus 360°)

Nadmašuje mogućnosti tradicionalnih direkcionih (usmerenih) mikrofona kako bi pojačao dominantan signal govora čak i ako dolazi sa strane ili od iza osobe sa slušnim aparatom. Jasnije ćete čuti nekoga ko govori dok sedi na zadnjem sedištu automobila ili korača pored vas. Novi režim rada u kolima omogućava automatsko prebacivanje u fokus 360 način rada radi obezbeđivanja najveće pogodnosti.

Fino usmeravanje (Soft Level Focus)

Neprekidno prilagođava nivo usmerenja kako bi buka koja dolazi iz mikrofona bila niža od buke iz okruženja. Ovo obezbeđuje dokazane prednosti usmerenja čak i u manje bučnim okruženjima.

Automatski menadžer okruženja (Automatic Environment Manager)

Automatsko upravljanje od strane inteligentnog sistema koji neprekidno analizida zvučno okruženje i aktivira odgovarajuće mehanizme. Današnji slušni aparati zahtevaju mnogo manje ručnog prilagođavanja i ova familija proizvoda nije nikakav izuzetak.

2c sprečavanje povratne sprege (2c Feedback Preventer)

Precizno, temeljno i brže nego ranije, oslobađa vas neprijatne i neugodne povratne sprege (pištanja) pre nego što ga Vi ili bilo ko drugi čujete.

2c automatska redukcija buke (2c Automatic Noise Reduction)

Sistem za automatsku redukciju buke analizira dolazne signale u realnom vremenu i izoluje ometajuće pozadinske zvuke od važnih govornih signala. Govor se pojačava, dok se pozadinska buka smekšava, kako biste mogli da uživate u slušanju sa manje uloženog napora.

SecureTec Nano premaz (SecureTec Nano Coating)

Za najbolju pouzdanost i zaštitu, okvir i elektronika Charismo 2c familije slušnih aparata su u potpunosti premazani rado zaštite od vlage i prljavštine. Ovo rezultuje aparatom koji je u potpunosti premazan kako bi se obezbedila ultimativna zaštita od vlage, znoja i korozije.

C-Grid sistem za zaštitu od voska (C-Grid Wax Protection System)

Prijemnici slušnih aparata mogu da budu oštećeni od strane ušnog voska koji može da se nakupi i stvrdne, blokirajući zvuk i oštećavajući unutrašnje komponente aparata. Rekstonova C-Grid zaštita od voska je lak za korišćenje i cenovno pogodan način zaštite Vašeg slušnog aparata.

Bežični asistent (Wireless Assistant)

Bežični asistent optimizuje kvalitet zvuka Vašeg slušnog aparata kao i njegovu lakoću korišćenja. Automatski sinhronizovana digitalna obrada zvuka uklanja moguće razlike u kritičnim karakteristikama između različitih slušnih aparata. Obezbeđen je i pogodan, opcioni daljinski upravljač sa velikim i jasnim dugmićima.

Telecoil

Ugrađen telecoil mehanizam omogućava maksimalne performanse i lakuću korišćenja slušnog aparata sa kompatibilnim telefonima i zvučnim sistemima.

Zeleno i jednostavno punjenje (Green & Easy Charger)

Nema više potrebe da se brinete o tome kada će vam se baterije potrošiti. Slično punjenju mobilnog telefona, slušni aparati su spremni da rade čitav dan posle šestočasovnog punjenja preko noći. Za još lakše korišćenje, uređaji koji se nose iza uha su kompatibilni sa standardnim baterijama. Punjač uključuje funkciju sušenja koja uklanja štetnu vlagu sa aparata tokom noći, dugoročno poboljšavajući njegovu pouzdanost i performanse.

Blu Link

Napredna tehnologija uređaja sa Bluetooth bežičnom kontektivnošću će transformisati način na koji čujete zvuke života. Opcioni Mini Blu i Blu RCU mogu da kontrolišu funkcije slušnog aparata, kao i da se povezuju sa mnogim popularnim audio uređajima kao što su televizori, mobilni telefoni, MP3 plejeri i drugo!