Slušni aparati

Rexton sarađuje sa profesionalcima za zdravlje sluha već preko pedeset godina kako bi razvio portfolio slušnih aparata koji su istovremeno i tehnološki napredni i cenovno pristupačni Rexton slušni aparati sadrže napredne karakteristike projektovane tako da poboljšaju Vaš sluh i kvalitet života. U kombinaciji sa dodacima kao što su Blu RCU i jedinice za punjenje, Rexton slušni aparati nude najbolju pogodnost i fleksibilnost u korišćenju.

Ispod su prikazane aktuelne familije Rexton proizvoda. Klikom na bilo koju od njih, otvoriće se stranica sa detaljnijim podacima o izabranoj familiji. Ukoliko imate oštećenje sluha a niste sigurni koje familije (i konkretni modeli) slušnih aparata bi Vam najbolje odgovarali, možete nas posetiti na nekoj od naših lokacija ili nam se javiti telefonom ili elektronskim putem.

Strata_Silver_md

Strata 2c

Konektivnost u paketu sa TwinCore tehnologijom i neprevaziđenim kvalitetom zvuka.

Finesse_Charcoal_md

Finesse 2c

Zvuci visoke definicije bez ikakvog napora, obezbeđeni pomoću moćne TwinCore tehnologije i luksuznih, sofisticiranih karakteristika.

Accord_Silver_md

Accord 2c

Presek superiorne ugodnosti pri slušanju i lakog korišćenja.

Charismo_Beige_md

Charismo 2c

Za aktivan život i najbolju prikrivenost aparata pomoću najmodernijih tehnologija.

Joy_M_Silver_Tube_md

Joy 2c

Robustan. Rafiniran. Pouzdan. Slušni aparati za bilo koga.

Onyx_Charcoal_md

Onyx+

Moćne, dugotrajne performanse u ultra-malom kućištu

Arena_Brown_md

Arena

Pouzdano rešenje za one kojima nisu potrebne dodatne opcije – pristupačno i pouzdano.

targa

Targa

Izvanredne performanse po neverovatno povoljnoj ceni.

Želite da korigujete svoj sluh?

Čujte ponovo glasove svojih bližnjih, cvrkut pitca i druge zvuke koji čine deo Vašeg života

Pomoću Rexton slušnih aparata i uz savet naših stručnjaka nađite slušni aparat koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Ukoliko posedujete oštećenje sluha a ne koristite slušni aparat, posle nekog vremena može doći do opadanja sposobnosti mozga da razaznaje pojedine glasove i trajnog gubitka sluha. Slušni aparat može da Vam obezbedi bolji kvalitet života kroz bolje razumevanje bližnjih i opažanje zvukova iz okruženja.