Proizvođači slušnih aparata

Tokom proteklih godina imali smo prilike da našim klijentima predstavimo proizvode sledećih brendova:

Siemens

Siemens predstavlja vrhunski brend slušnih aparata – kombinaciju najnaprednijih tehnologija i inovacije sa jakim fokusom na istraživanje i audiologiju. Ovaj brend poseduje najširi portofolio slušnih pomagala i prateće opreme, softvera, mobilnih aplikacija i dijagnostičkih rešenja. Siemens slušna pomagala su dostupna u preko 120 država u svetu.

http://www.siemens.com/hearing

Rexton

Rexton nudi izvanredne personalizovane usluge profesionalcima u oblasti slušne nege. Njegov portfolio obuhvata slušne aparate koji se nose iza i unutar uha, RIC uređaje i džepne slušne uređaje. Rextonovi proizvodi su dostupni globalno. Rexton je osnovan 1955. godine.

http://www.rexton.com

Sivantos

Oba brenda sa kojima smo imali zadovoljstvo da sarađujemo (Rexton i Siemens) predstavljaju brednove u okviru kompanije Sivantos. Iako je novo ime u oblasti slušnih aparata, u pitanju nikako nije novajlija – Sivantos nastaje izdvajanjem iz Siemensovog Audiology Solutions odeljka u 2015. godini.

Sivantos sarađuje sa profesionalcima u oblasti slušne nege obezbeđujući uređaje brendirane pod Siemens, Rexton i A&M imenima. U Portfolio Sivantosa spadaju i dodatne komponente, softver, aplikacije za pametne telefone i dijagnostičke aplikacije. Koreni Sivantosa potiču iz 1878. godine, kada je Werner von Siemens razvio telefonski prijemnik sa značajno poboljšanim kvalitetom prenosa. Danas, Sivantos zapošljava oko 5000 ljudi u više od 25 zemalja.